Αν για οποιαδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε τα κοσμήματα που λάβατε το Apoplanity.com, σας παρέχει αυτή την υπηρεσία χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε το λόγο της επιστροφής.

Σε αυτή την περίπτωση, η επιστροφή των κοσμημάτων πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 2 εβδομάδων, ενώ το χειροποίητο κόσμημα που θα επιστρέψετε, θα πρέπει να μην εχει χρησιμοποιηθεί, και να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς του. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κόσμημα που επιστρέψατε με κάποιο άλλο από τη συλλογή μας, ίσης η περίπου ίσης αξίας.

Σε περίπτωση που το προιόν βρεθεί αποδεδειγμένα ελλατωματικό, κατά την επιστροφή του τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν το Apoplanity.com. Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση του ελλατωματικού προιόντος ή να ζητήσετε επιστροφή των χρημάτων σας. Στην περίπτωση αυτή η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός μιας εβδομάδας από την ημέρα που θα παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προιόν. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε αποστείλετέ μας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή καλέστε μας στο 26510-72480.