Το Apoplanity.com σας παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμής:

1. Με αντικαταβολή στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι συν 2 € (Δείτε και τους Τρόπους Αποστολής Κλίκ Εδώ).

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός λογαριασμού: 417/747374-50
IBAN: GR1201104170000041774737450
BIC / SWIFT: ETHNGRAA

Στο καταθετήριο της τράπεζας αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την πιο άμεση επεξεργασία της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά στο (+30) 26510 72480 και να μας ενημερώσετε οτι η κατάθεση έχει πραγματοποιηθεί.

3. Με χρεωστική/πιστωτική/προπληρωμένη κάρτα

Αν διαθέτετε χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro ή American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών αναλαμβάνεται από την Alpha Bank και καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία της τράπεζας Alpha Bank. Τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη στην υπηρεσία της τράπεζας καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο δυνατή κρυπτογράφηση που υπάρχει. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο όταν χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο και χρέωσης της. Έτσι μπορεί να είστε βέβαιοι οτι οι συναλλαγές σας με το apoplanity.com θα είναι εντελώς ασφαλείς.

4. Μέσω PayPal

Το ασφαλές περιβάλλον του PayPal ενδείκνυται για τις διαδικτυακες συναλλαγές. Mπορείτε να πληρώσετε μέσω paypal και χωρίς να έχετε λογαριασμό, χρησιμοποιόντας απλά την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Στα προιόντα που αποστέλονται εκτός Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδέχεται να προκύψουν τελωνειακοί δασμοί. Οι δασμοί αυτοί δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων ούτε στα έξοδα αποστολής. Το apoplanity.com δεν ευθύνεται για πιθανούς δασμούς που μπορεί να προκύψουν στην χώρα σας, για να είστε βέβαιοι επικοινωνήστε με το τελωνείο της χώρας που μένετε για να ενημερωθείτε σχετικά. Οι παραγγελίες σας συνοδεύονται πάντα με απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς.